Persoonlijke rondleiding Familieresort PUUR Exloo

Bijna uitverkocht: fase 2 van de Oerveldvilla's

Met Het Oerveld realiseren wij een vernieuwende aanvulling op Familieresort PUUR Exloo. We spelen met deze unieke buitenhuizen in op de toenemende animo voor luxe vakantiewoningen met de nieuwste trends op het gebied van verblijfsrecreatie inbegrepen. Er zijn nog maar enkele villa's beschikbaar.

Persoonlijke rondleiding op afspraak

Onze Salesmanager Anja Balder-Seubers maakt graag een afspraak met u in Exloo om u over PUUR Exloo te informeren tijdens een persoonlijke rondleiding. U bent van harte welkom in het verkoopcentrum van PUUR Exloo aan de Valtherweg 36 te Exloo.

Om u alle aandacht te kunnen geven, vragen wij u vooraf telefonisch een moment te reserveren bij Salesmanager Anja Balder-Seubers. Zij is bereikbaar op +316 213 70 332 of via aseubers@kontourvastgoed.nl. Het door u besproken moment is exclusief voor u, dus er zijn geen andere bezoekers aanwezig.

Meld u zich hier aan voor een persoonlijke rondleiding:

Aanmelden? Neem dan contact met ons op. Ontvangt u liever eerst informatie? Dan kunt u dat hier aangeven.

Financieel

Beleggen in een Nederlandse vakantiewoning interessanter dan ooit

Overweegt u om te beleggen in een vakantiewoning? Nederlandse vakantiewoningen zijn een interessantere belegging dan ooit. Lees hier waarom!

Lees artikel

Kontour als ontwikkelpartner

Op zoek naar een partner voor de ontwikkeling van uw grond tot een hoogwaardige recreatiebestemming? Kontour Vastgoed heeft jarenlange ervaring als ontwikkelpartner van gemeenten en particuliere grondeigenaren. Met onze projecten richten we ons op het hogere segment en geven we de omgeving een kwaliteitsimpuls.