Persoonlijke rondleiding Familieresort PUUR Exloo op 16 september

Laatste kans om te investeren in een waardevaste villa in Drenthe

Het Weidebos is het laatste deelgebied van  Familieresort PUUR Exloo. En met royale 4- en 6-persoons villa’s mét eigen wellness van topklasse, een échte parel. Deze laatste 34 villa’s zijn tevens de allerlaatste mogelijkheid om uw eigen vakantievilla te bemachtigen op dit next level familieresort.

Persoonlijke rondleiding op afspraak

Onze Salesmanager Anja Balder-Seubers maakt op vrijdag 16 september graag een afspraak met u in Exloo om u over PUUR Exloo te informeren tijdens een persoonlijke rondleiding. U bent van harte welkom in het verkoopcentrum van PUUR Exloo aan de Valtherweg 36 te Exloo.

Om u alle aandacht te kunnen geven, vragen wij u vooraf telefonisch een moment te reserveren bij Salesmanager Anja Balder-Seubers. Zij is bereikbaar op +316 213 70 332 of via aseubers@kontourvastgoed.nl. Het door u besproken moment is exclusief voor u, dus er zijn geen andere bezoekers aanwezig.

Schikt het u niet op de 16de? Dan plannen we vanzelfsprekend graag een moment met u op een andere datum.

Meld u zich hier aan voor een persoonlijke rondleiding:

Aanmelden? Neem dan contact met ons op. Ontvangt u liever eerst informatie? Dan kunt u dat hier aangeven.

Puur Exloo

Met deze drie elementen bent u verzekerd van een waardevaste villa

Investeert u in een vakantievilla, dan wilt u zeker zijn van een waardevaste belegging. Deze aspecten bepalen of uw vastgoed waardevast is.

Lees artikel

Kontour als ontwikkelpartner

Op zoek naar een partner voor de ontwikkeling van uw grond tot een hoogwaardige recreatiebestemming? Kontour Vastgoed heeft jarenlange ervaring als ontwikkelpartner van gemeenten en particuliere grondeigenaren. Met onze projecten richten we ons op het hogere segment en geven we de omgeving een kwaliteitsimpuls.

Kontour Vastgoed is betrokken bij elk onderdeel van het traject: het vinden van de juiste locatie, het ontwerp door de architect, de bouw, de oplevering, de inrichting, de opzet van de verhuur, beheer en nazorg. Daarbij werken wij al jarenlang nauw samen met onze betrouwbare partners.