Optimale vakantiebeleving in Drenthe: onbegrensd culinair genieten, zowel binnen als buiten

De praktijk laat zien dat mensen vaker en gemiddeld 3 á 4 dagen op vakantie gaan. Niet alleen willen we het dan luxer dan thuis hebben, ook wil de gast een unieke en authentieke vakantiebeleving. Familieresort PUUR Exloo speelt volledig in op deze behoefte en stelde ook in het ontwerptraject van de nieuwe Oerveld Villa’s de vakantiebeleving centraal. Met de vakantiebeleving vertaald in het verhuurthema ‘culinair’ zijn deze nieuwe luxe villa’s een aanwinst voor gezelschappen die tijdens de vakantie graag samen culinair en van het buitenleven genieten.

Vakantievilla voor Bourgondiërs

De hoogwaardige vakantievilla voor 8 personen heeft een vriendelijk modern klassiek design. Het interieur kent een hoog afwerkingsniveau en de villa is uitgerust met een luxe complete keuken, die van alle gemakken is voorzien: een Quooker, designmeubilair en A-merk apparatuur – waaronder een keukenmachine voor wie uitgebreid wil kunnen bakken - behoren tot de standaarduitrusting van deze luxe vakantievilla. De villa is voorzien van een heuse koffiecorner met koffiemachine en een wijnklimaatkast voor een heerlijk glas wijn op de perfecte temperatuur. Zowel koken als eten is in deze luxe villa een ware beleving.

Binnen en buiten lopen naadloos in elkaar over dankzij de overstek aan de voorzijde, waaronder zich een heater en een luxe massieve buitenkeuken met Weber barbecue bevinden. Een aanwinst voor de Bourgondiër die graag het hele jaar door geniet van het luxe buitenleven en van lange avonden tafelen. Het zonneterras van deze villa is voorzien van twee 2-persoonsligbedden, bijzettafels en een parasol. In de tuin is het heerlijk toeven in de hangmat. Kortom, dé ultieme villa om zowel binnen als buiten onbeperkt te genieten. Het hele jaar door.

Hoogwaardig concept volgens de allernieuwste bouwnormen

De nieuwe Oerveld Villa’s worden traditioneel gebouwd en voldoen aan de allernieuwste normen voor bijna energieneutraal bouwen (BENG). Deze bouwnorm is gebaseerd op de Trias Energetica voor een energiezuinig ontwerp. Met aangescherpte isolatiewaarden voor de buitenkant van de villa wordt de energiebehoefte beperkt. De vakantievilla’s hebben uiteraard geen gasaansluiting meer. Een luchtwarmtepomp verwarmt de villa. Een deel van de energievraag wordt opgewekt door eigen zonnepanelen op het dak. Zo bent u zeker van waardevast bezit voor de toekomst!

Onderdeel van succesformule PUUR Exloo

Familieresort PUUR Exloo, het nieuwe level in parkrecreatie, is een onmiskenbaar succes. De praktijk laat zien dat het Familieresort in Drenthe garant staat voor een waardevolle, maar vooral ook waardevaste belegging waar u als eigenaar onbezorgd van kunt genieten. De verhuur van Familieresort Puur Exloo is volledig in handen van Landal Greenparks. De waardering van huurders en de bezettingsgraad zijn extreem hoog. Gasten beoordelen het luxe familieresort met maar liefst een 9,1 (peildatum 16 november 2021). Een waardering waar we bijzonder trots op zijn.

U leest hier meer over het Oerveld. Voor een adviesgesprek of een bezoek aan de modelvilla’s kunt u contact opnemen met Salesmanager Anja Balder-Seubers: +31 (0)6 213 70 332 | aseubers@kontourvastgoed.nl.