Unieke gastbeleving in Drenthe

Familieresort PUUR Exloo kiest voor innovatie zonder in te leveren op aandacht en beleving. Gasten checken hier receptieloos in en maken tijdens hun verblijf gebruik van hospitality tv’s en de webshop www.puurexloo.nl; een online gids voor een optimale vakantiebeleving met ruimte voor persoonlijke wensen. Er kunnen onder andere uitjes en arrangementen bij lokale ondernemers geboekt worden en boodschappen, heerlijke streekgerechten & borrelplankjes of fietsen besteld worden. Niet voor niets beoordelen gasten dit unieke Familieresort met een 9!

Puur Exloo

Gasten beoordelen Familieresort PUUR Exloo met een 9,1

Dat Familieresort PUUR Exloo een vliegende start kende en inmiddels bewezen hét nieuwe level in parkrecreatie is, dat bevestigen niet alleen kopers, maar ook huurders van de luxe vakantievilla’s in Drenthe.

Lees artikel

Kontour als ontwikkelpartner

Op zoek naar een partner voor de ontwikkeling van uw grond tot een hoogwaardige recreatiebestemming? Kontour Vastgoed heeft jarenlange ervaring als ontwikkelpartner van gemeenten en particuliere grondeigenaren. Met onze projecten richten we ons op het hogere segment en geven we de omgeving een kwaliteitsimpuls.