Nog maar 2 Heuvelrugvilla's beschikbaar

De Heuvelrug, het natuurlijk glooiende gebied van Familieresort PUUR Exloo, bevindt zich bij de ingang van het resort, op de rand van de Hondsrug. De rietgedekte 6-, 8- en 10-persoons villa’s, met eigen wellness, staan hier midden tussen oude dennen en hebben een weids uitzicht over een uitgestrekt veengebied. Van fase 1 en 2 waren alle villa’s vlot uitverkocht. Van de laatste fase zijn nu nog slechts 2 villa’s beschikbaar. Een mooie kans op een duurzame investering.

De Heuvelrugvilla’s

De onder architectuur gebouwde villa's, die ruimte bieden aan 6 tot 10 personen, zijn ontworpen in harmonie met de natuurlijke omgeving. De traditionele bouw en elementen als Lariks houten spanten met zichtbare houten verbindingspennen en grote raampartijen zorgen voor een sfeervolle, warme uitstraling. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo-concept: thuis voelen. Dat dit concept aanslaat werd afgelopen zomer bewezen. De eerste villa’s gingen de verhuur in en sindsdien is er een optimale bezetting mét lovende reacties van huurders.

Unieke verhuurformule

Zowel de verhuur als het beheer van de villa('s) en het familieresort zijn in handen van onze eigen PUUR Exloo organisatie. Door deze keuze is er maximale controle en invloed op de kwaliteit en de klanttevredenheid van gasten. En daarmee op het rendement. De klanttevredenheid is sinds dag één al hoog, blijkt uit enthousiaste reacties. Familie Pleij bracht in het najaar een weekend door in een Heuvelrugvilla: “Met kinderen van 3, 8 en 10 wil je lekker naar buiten - en dat hebben we dus ook gedaan - maar een comfortabel huis is dan ook heel waardevol. We hebben vanwege het typische herfstweer ook wat uurtjes in de vakantievilla doorgebracht. Lekker relaxen en spelletjes doen. Dan is zo’n luxe villa echt een feestje; prachtig ingericht, fantastische bedden, een sauna, het is van alle gemakken voorzien. Een heerlijk familiehuis!”

Waardevaste vastgoed investering

PUUR Exloo bevindt zich in een gebied dat dateert uit de vroege ijstijd. Sinds 2013 prijkt het gebied op de werelderfgoedlijst van UNESCO en heeft het de status van Unesco-Global Geopark. Op Familieresort PUUR Exloo bevindt u zich dus op een unieke historische natuurlijke locatie van internationale allure, dat zich kan meten met de Grand Canyon. Michel en Kim kozen voor een waardevaste investering en kochten een vakantievilla op Familieresort PUUR Exloo: “Online spraken het park, het rendement en de uitstraling van de woningen ons al erg aan, maar toen we een kijkje gingen nemen waren we echt verkocht! We voelden ons direct prettig in Exloo en de bouwwijze van de woningen is iets wat je op andere parken toch écht niet tegenkomt. Het is geen doorsnee woning; door de traditionele bouwwijze, de luxe faciliteiten en het feit dat gasten gebruik kunnen maken van de faciliteiten van het Fletcher Hotel maakte voor ons het plaatje compleet. Daarnaast is de grond hier ook eigendom - je pacht dus niet - en dat is een groot pluspunt.”

Unieke investeringsmogelijkheden

Door de combinatie van pure beleving, bijzondere ligging, hoogwaardige bouwkwaliteit, top hotelfaciliteiten- en services én een unieke verhuur & beheerformule vormt Familieresort PUUR Exloo hét nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. Een level dat garant staat voor een waardevolle, maar vooral ook waardevaste belegging. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u graag een rondleiding op ons Familieresort? Voor meer informatie, een adviesgesprek of een bezoek aan onze modelvilla's kun u contact opnemen met Salesmanager Anja Seubers.