Nog 3 Weidebos villa’s beschikbaar die dit jaar nog worden opgeleverd!

Overweegt u te investeren in duurzaam recreatievastgoed dat van alle luxe is voorzien? Maar wilt u niet te lang wachten op de oplevering? Dan hebben wij goed nieuws. Wij leveren nog dìt jaar drie 4-persoons wellness villa’s op in het laatste deelgebied van PUUR Exloo: Het Weidebos.

Hoge kwaliteit, hoge waarderingen Familieresort PUUR Exloo wordt vaak ‘het mooiste familieresort van Nederland’ genoemd en dit is niet zomaar. Gasten die verbleven op PUUR Exloo beoordelen hun verblijf doorgaans met een 9 of hoger! Dit komt niet alleen door de prachtige ligging en het hoge serviceniveau, maar vooral ook door de zeer complete en luxe uitrusting van de villa’s. Zo hebben alle villa’s minimaal 2 bad- en slaapkamers en ruime buitenverblijven met zeer hoge kwaliteit tuinmeubilair en veel privacy.

Uw eigen wellness faciliteiten De 4-persoons wellness villa’s hebben een luxe open keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur (o.a. Quooker), grenzend aan een royale living met vrij uitzicht naar buiten. Op de begane grond bevindt zich een eigen ruime wellness met stoomcabine, sauna en een rond vrijstaand bad. De villa’s zijn daarnaast volledig gas loos en voorzien van maar liefst 24 zonnepanelen op het dak. Kortom niet alleen een investering in plezier, maar ook een verantwoorde investering!

Wellnessvilla

Een extra bijkomend voordeel in de verhuur, is dat er op het hele Familieresort slechts een kleine verhuurpool van 17 4-persoons villa’s is. Dit betekent een hoge verhuurgraad!

Wilt ook u nog dit jaar nog genieten van uw eigen villa op Exloo en op korte termijn meeprofiteren van het succes van Familieresort PUUR Exloo? Neem dan nu contact op met Anja Balder-Seubers voor de laatste mogelijkheden.

Familieresort PUUR Exloo volgeboekt in de herfstvakantie | Recreatievastgoed
PUUR Exloo

Familieresort PUUR Exloo volgeboekt in de herfstvakantie | Recreatievastgoed

Familieresort PUUR Exloo volgeboekt in de herfstvakantie

Lees artikel