Met deze drie elementen bent u verzekerd van een waardevaste villa

Value for life. Onze visie is dat een tweede woning plezier voor uzelf en uw familie moet opleveren, maar vanzelfsprekend ook financieel rendement. Wanneer u investeert in een luxe vakantievilla, wilt u niet alleen een waardevolle villa, maar vooral ook zeker zijn van een waardevaste belegging. Er zijn diverse aspecten die ervoor zorgen dat vastgoed waardevast is. We lichten er hieronder een aantal voor u uit.

BENG - bijna energieneutraal bouwen

Sinds 1 januari 2021 moeten alle nieuwe gebouwen in Nederland bijna-energieneutraal zijn, een gevolg van de Europese richtlijn EPBD uit 2010 en het Nederlandse Energieakkoord uit 2013. De bijna energieneutraal bouwen bouwnorm (BENG) is gebaseerd op de Trias Energetica voor een energiezuinig ontwerp. Zo worden de nieuwe Oerveldvilla’s op Familieresort PUUR Exloo bijvoorbeeld traditioneel gebouwd én voldoen ze aan de allernieuwste normen. Met goede isolatiewaarden voor de buitenkant van de villa wordt de energiebehoefte beperkt. De villa’s hebben uiteraard geen gasaansluiting meer. Een luchtwarmtepomp verwarmt de villa. Een deel van de energievraag wordt opgewekt door eigen PV-panelen op het dak. Zo zijn de kopers zeker van waardevast bezit voor de toekomst!

Optimale vakantiebeleving

Tijdens een verblijf in een vakantiewoning willen huurders alle gemakken van thuis, voorzieningen die alleen worden gedeeld met het eigen gezelschap en luxe faciliteiten die hen het vakantiegevoel geven waar ze zo naar verlangen. Het is dus van groot belang dat de vakantiebeleving centraal staat. Receptieloos inchecken en een online gast-informatiesysteem zijn innovatieve voorbeelden die voor extra gemak en comfort zorgen. Met een online gast-informatiesysteem wordt de gast volledig geïnformeerd en kan er onder andere gebruik gemaakt worden van een boodschappenservice en kunnen tickets voor uitjes worden aangeschaft.

Verhuur, beheer en rendement

Er is een directe relatie tussen reviews van gasten en de verhuurbaarheid van vakantievilla’s. Goed beheer van het resort en de villa waar u voor kiest, is dan ook essentieel voor een goed rendement. Om de kwaliteit en uitstraling van het resort continu op het allerhoogste niveau te houden selecteerde Familieresort PUUR Exloo daarom de beste partijen voor de verhuur en het beheer. Landal GreenParks is na oplevering exclusief verantwoordelijk voor het verhuren van de vakantievilla’s. De reeds opgerichte Coöperatieve Vereniging van Eigenaren is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het resort en de vakantievilla’s. Door een goede afstemming tussen beheer en verhuur is er maximale controle over en invloed op alle aspecten van klanttevredenheid en profiteren de eigenaren van de villa’s van een aantrekkelijk rendement.