Waarom een tweede woning in Nederland past bij onze reismotivaties

Ontspanning, zorgeloos genieten en een prachtige natuur. Aan deze drie aspecten hechten wij Nederlanders grote waarde tijdens onze vakantie. Het investeren in een tweede woning in Nederland is dan ook zeker het overwegen waard, want dit biedt precies alle drie de genoemde ingrediënten. Een villa op het Drentse familieresort PUUR Exloo bijvoorbeeld is niet alleen een waardevolle belegging voor uzelf, het is ook nog eens een heerlijke plek middenin de natuur waar u volledig tot rust kunt komen.

Reismotivatie Nederlanders

Een vakantiehuis in Nederland biedt alle vrijheid en ontspanning waar wij Nederlanders tijdens onze vakantie naar op zoek zijn. Zo blijkt uit de top 5 reismotivaties van een onderzoek door Booking.com in 2018 dat Nederlandse reizigers het belangrijk vinden zichzelf tijd te gunnen om te ontspannen. Om vrij te zijn om te doen wat ze willen én mentaal tot rust te komen. Geheel passend bij deze redenen heeft de familie Teeuw dan ook gekozen voor een luxe recreatiewoning in Nederland op het familieresort PUUR Exloo in Drenthe. Eén van hun beweegredenen is dat als zij een recreatiewoning in het buitenland zouden aanschaffen in plaats van in Nederland, het lastiger is om daar naartoe te reizen in geval van calamiteiten.

Zorgeloos beleggen én vakantie vieren

De familie Teeuw zegt bovendien: “We willen graag zorgeloos beleggen en dat gaat met een woning in Nederland een stuk makkelijker.” Zij krijgen gegarandeerd de komende 10 jaar een vast rendement van 5% op zowel de aankoopwaarde van de villa als ook op de investering voor het interieur. “Een tweede woning in Nederland is een goede investering voor de oudedagsvoorziening,” voegt de familie eraan toe.

Een vakantiewoning in eigen land is daarnaast ideaal om snel de rust te kunnen opzoeken zonder eerst lang en ver te hoeven reizen. Voor het realiseren van een waardevaste belegging is degelijke bouwkwaliteit, duurzaamheid en een zekere mate van luxe van de woning wel essentieel. Zo worden de Klimbosvilla’s van het PUUR Exloo-resort gasloos en in hoogwaardige kwaliteit gebouwd met een zeer hoog afwerkingsniveau. Daarnaast biedt het resort top hotelfaciliteiten en -services. Kortom, alle ingrediënten voor een zorgeloze en ontspannen vakantie!

Bestemming: prachtige natuur en impact op klimaat

Steeds meer mensen houden rekening met het klimaat in hun keuzes. Een vakantie dichtbij huis heeft een lagere impact op het milieu dan een verre vliegvakantie, zeker als u met een groter reisgezelschap op pad gaat. Bovendien hechten wij Nederlanders grote waarde aan prachtige natuur op onze reisbestemming, zoals ook blijkt uit het eerdergenoemde onderzoek. Al denkt u er misschien niet direct aan, ook dát vindt u in eigen land terug.

Neem bijvoorbeeld de 10-persoons Klimbosvilla op het resort PUUR Exloo die perfect in dit geheel past. Een ruime woning voor een groot gezelschap middenin het Drents UNESCO-natuurgebied. Rond de vakantiewoningen liggen oneindige heidevelden, oude bossen en uitgestrekte veengebieden. Het is een autoluwe omgeving die met respect voor de omliggende natuur ontwikkeld is, waarbij volledig rekening is gehouden met privacy, rust en ruimte. Stuk voor stuk zaken die naadloos passen bij onze reisvoorkeuren en drijfveren.

Vier uw vakantie al in 2019 in PUUR Exloo

U kunt al in 2019 uw vakantie doorbrengen in uw eigen vakantievilla op het resort PUUR Exloo! Ziet u zichzelf al samen eten aan de grote eettafel in de villa of lekker ontspannen in de ruime sauna? De villa’s bieden alles voor een onvergetelijk verblijf met familie en vrienden. Een heerlijke plek voor een groot gezelschap die alle privacy voor uw familie en vrienden biedt. Houd de website en sociale media van PUUR Exloo in de gaten over de ontwikkeling of vraag gerust meer informatie aan. Laat u adviseren of plan een bezoek aan één van onze modelvilla’s.