Herfstsfeer op Familieresort PUUR Exloo: Open dag 3 november 2023!

Pak nu uw kans en neem een kijkje in de in aanbouw zijnde villa’s tijdens de open dag op 3 november en laat u informeren over de laatste nog beschikbare kavels op PUUR Exloo.

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het park en zelf komen kijken? De laatste fase op het resort ‘Het Weidebos’ is momenteel in aanbouw. Alle villa’s in deze fase worden nog voor de zomer van 2024 opgeleverd en beschikken over superieure wellness faciliteiten. Tevens is dit de enige fase met 4-persoons villa’s op het gehele park. De unieke locatie, grenzend aan UNESCO natuurgebied in herfstsferen, is een mooie bijkomstigheid om van een wandeling door het park te genieten.

Pak nu uw kans en neem een kijkje in de in aanbouw zijnde villa’s tijdens de open dag op 3 november en laat u informeren over de laatste nog beschikbare kavels op PUUR Exloo. Maak een afspraak met Anja op +31 6 21 37 03 32  voor een persoonlijke rondleiding.

Nog 3 Weidebos villa’s beschikbaar die dit jaar nog worden opgeleverd!

Overweegt u te investeren in duurzaam recreatievastgoed dat van alle luxe is voorzien? Maar wilt u niet te lang wachten op de oplevering? Dan hebben wij goed nieuws. Wij leveren nog dìt jaar drie 4-persoons wellness villa’s op in het laatste deelgebied van PUUR Exloo: Het Weidebos.

Lees artikel
Anja

Neem contact op met Anja

Mail met Anja