Een aantoonbaar duurzame vakantie op PUUR Exloo

Een duurzame vakantie staat steeds hoger op de wensenlijst van de huidige vakantieganger. Een vakantiewoning op ons familieresort PUUR Exloo in Drenthe past uitstekend bij deze behoefte. De aanschaf van een recreatiewoning op het resort is namelijk niet alleen een waardevaste investering, het is ook gegarandeerd een duurzame keuze. Zo onderschrijft het Green Key-certificaat ons hoge milieubewustzijn, waarbij we tegelijkertijd ruim aandacht hebben voor sociaal verantwoord ondernemen.

Green-Key-certificaat bewijst milieuvriendelijkheid

Ons vakantieresort PUUR Exloo beschikt over het Green Key-certificaat: hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en de zakelijke markt. Dit bevestigt dat we milieuvriendelijk te werk gaan, zonder dat onze gasten in hoeven te leveren op comfort en kwaliteit.

Wat PUUR Exloo een Green Key-resort maakt

Het Green Key-certificaat toont aan dat PUUR Exloo op het gebied van duurzaamheid een stap verder gaat dan de normale wet- en regelgeving vereist. Zo gaan we zuinig om met energie en water door het gebruik en het plaatsen van:

• LED lampen • Lichtsensoren • Timers voor de verwarming

We wassen niet meer dan nodig is en we gebruiken overal milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Kort samengevat doen we er alles aan om het milieu te sparen conform een toonaangevende standaard.

Duurzame vakantiewoningen

Ook bij de ontwikkeling van de vakantiewoningen zelf staan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid voorop. Zo zijn alle vakantievilla’s gasloos gebouwd en de designmeubelen gemaakt van gerecycled teakhout. De villa’s zijn aan de buitenkant met FSC®-hout afgewerkt. Het FSC-keurmerk stelt hoge eisen aan zowel verantwoord bosbeheer als verantwoorde werkomstandigheden.

Sociaal verantwoord ondernemen

Als we het hebben over duurzaamheid, dan hebben we het bij PUUR Exloo niet alleen over milieuvriendelijke bedrijfsvoering en het gebruik van duurzame materialen. Daar hoort ook sociaal verantwoord ondernemen bij. We hebben met de ontwikkeling van het resort als doel om waarde te bieden aan de mensen in de directe omgeving in Drenthe. We werken daarom nauw samen met lokale ondernemers. Hun unieke ambachten geven invulling aan de pure beleving waar PUUR Exloo voor staat. Dit stimuleert de ondernemer tot blijvende innovatie en stelt ons in staat voortdurend nieuwe belevingen te bieden.

Duurzame vakantie en een waardevaste investering in één

Het ecotoerisme – oftewel duurzaam vakantie vieren - is bezig met een opmars. Bij PUUR Exloo draait duurzaamheid om milieuvriendelijkheid, het gebruik van verantwoorde materialen en sociaal verantwoord ondernemen. Deze aspecten zijn volledig verweven in de exploitatie en bedrijfsvoering. Wilt u meer weten over de duurzame en tegelijkertijd waardevaste investering die de aanschaf van een vakantiewoning op PUUR Exloo u biedt? Download vrijblijvend het informatiepakket, bel +31 513 746 016 of stuur een e-mail naar puurexloo@kontourvastgoed.nl.