De voordelen van een vakantievilla in UNESCO natuurgebied

Natuurgebied Drenthe

Familieresort PUUR Exloo bevindt zich in het hart van Drenthe, in het unieke historische natuurgebied de Hondsrug. Omringd door oneindige heidevelden, dichte bossen, uitgestrekt veen: de Hondsrug is één van de weinige plekken in Nederland die op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. U geniet hier van de rust, ruimte en eindeloze vergezichten. Alleen erover lezen maakt al ontspannen…

Dagje uit in Drenthe

Niet alleen de adembenemende natuur, maar ook de culturele mogelijkheden zijn verrassend. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle (sportieve) activiteiten die Drenthe rijk is. Eén van de meest bekende attracties in onze regio is de compleet vernieuwde Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Dit park staat garant voor een waanzinnig leuk dagje uit voor het hele gezin! Zin in iets anders? Dan is een avontuur met Eko Tours wellicht iets voor u: stap in de 100% elektrische Eko-Explorer en beleef de Drentse natuur en cultuur met als vertrekpunt vanuit Familieresort PUUR Exloo. Benieuwd naar de diverse activiteiten in de omgeving? Bekijk dan deze video en laat u inspireren.

Eten in Drenthe

Ook op culinair gebied is er in Drenthe van alles te beleven en te proeven. Van culinaire evenementen, streekgerechten tot aan Erfgoed Diners. In Drenthe vindt u het! En hoe lekker is het wel niet om na een dag fietsen, wandelen of cultuur snuiven te genieten van (Drentse) culinaire hoogstandjes? Laat dat koken maar aan deze Drentse chefs over.

De natuur in Drenthe

Een andere bijzondere ervaring is een kijkje nemen bij de Schaapskooi in Exloo. De kooi van Schaapskudde Exloo staat midden in het dorp en op weg naar de heide gaat de herder dus met de kudde dwars door Exloo. Een plaatje dat u in de stad niet tegenkomt. Toch meer zin in een actievere dagbesteding? Trek erop uit met de mountainbike, maak een wandeltocht of ga eropuit met een kano.

Een vakantiewoning kopen in Drenthe

Investeren in een vakantievilla van PUUR Exloo is, zoals u kunt lezen, dus niet alleen zakelijk gezien een goede investering. Het is ook een investering in een fijne plek en tijd om met elkaar te genieten van al het moois dat Drenthe te bieden heeft. En laten we eerlijk zijn: met zo’n prachtige vakantiewoning is het ook helemaal niet erg om gewoon eens een dagje thuis te blijven en te genieten van het mooie uitzicht vanaf uw terras…

Drenthe heeft zó ontzettend veel te bieden, dat het echt te veel is om op te noemen. Gelukkig kunt u deze en nog veel meer tips terugvinden op de website drenthe.nl.