Beleggen in een Nederlandse vakantiewoning interessanter dan ooit

Overweegt u om te beleggen in een Nederlandse vakantiewoning, maar twijfelt u nog? De coronacrisis heeft een grote impact op het reisgedrag van toeristen en Nederland blijkt ineens een populaire reisbestemming te zijn geworden. Deze trend maakt het beleggen in een Nederlandse vakantiewoning interessanter dan ooit.

De coronacrisis heeft een grote impact op het toerisme

Toen vorig jaar corona uitbrak werd het reizen naar het buitenland ineens een groot risico. Voor reizigers was er veel onzekerheid over hun veiligheid en het bereiken van hun vakantiebestemming of juist weer terug naar huis te kunnen. Door deze onzekerheid en de maatregelen vanuit de overheden, gingen veel buitenlandse vakanties niet door.

NBTC en de Royal Schiphol Group onderzochten in hun Vakantiemonitor de invloed van de coronacrisis op het reisgedrag van toeristen. Zij onderzochten het reisgedrag van Nederlandse toeristen, maar ook van toeristen uit kernmarkten zoals België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en China. Hieruit blijkt dat Nederland een populaire vakantiebestemming is geworden en niet alleen voor de Nederlanders.

Behoefte aan veilige vakanties

Uit de Vakantiemonitor blijkt dat toeristen meer behoefte hebben aan een veilige vakantie. Hier wordt onder verstaan dichtbij huis, maar ook een vakantiebestemming waar drukte kan worden vermeden.

Vakantiehuis biedt uitkomst

Door de behoefte aan veiligheid, ruimte en rust is het Nederlandse vakantiehuis echt een uitkomst. Alle gemakken van thuis, de voorzieningen worden alleen gedeeld met het eigen gezelschap en luxe faciliteiten die ons het vakantiegevoel geven waar we zo naar verlangen. Uit de Vakantiemonitor blijkt dat reizigers behoefte hebben aan een veilige vakantie, op een locatie waar drukte kan worden vermeden. Juist dat maakt een ruimtelijk ingericht vakantiepark dat omgeven is door natuur, een zeer aantrekkelijke bestemming.

Toenemende vraag leidt tot waardevermeerding

Wie er de afgelopen 1,5 jaar een vakantiehuis heeft geboekt zal één ding zijn opgevallen: boeken moet gauw, anders is er niks meer beschikbaar. De vraag naar Nederlandse vakantiehuizen is explosief gestegen. Het is dan ook niet voor niets dat er volop vakantiewoningen worden gebouwd in de Nederlandse recreatiesector. Steeds meer beleggers zien daardoor een vakantiewoning als een slimme investering en dit zorgt voor een waardevermeerdering van recreatief vastgoed.

Een luxe vakantiewoning is een waardevaste belegging

Wilt u een vakantiehuis kopen dat een waardevaste belegging is? Investeer dan in een luxe Nederlandse vakantiewoning op een ruimtelijk park. Er wordt volop gebouwd in de recreatieve sector, maar dit zijn relatief kleine vakantiehuizen en de parken worden zo vol mogelijk bebouwd. Er is weinig privacy voor de toerist, er zijn veel bezoekers tegelijk en dat maakt het mijden van drukte lastig op deze parken. Beleg daarom in een luxe vakantiewoning op een ruimtelijk park en beleg in een waardevast object. Deze huizen zijn exclusief en de parken zijn ruimtelijk opgezet. Dit biedt de vakantieganger privacy, comfort en voorziet in de behoefte om veilig vakantie te kunnen vieren.

Vakantievilla kopen bij Kontour

Wilt u ook een luxe vakantievilla kopen om te verhuren? Kontour Vastgoed ontwikkelt bijzondere projecten op unieke, natuurrijke toplocaties. Alle projecten van Kontour Vastgoed kenmerken zich door een unieke signatuur waarbij kwaliteit en comfort voorop staan. In combinatie met de unieke locaties in zowel binnen- als buitenland, zorgt dit ervoor dat Kontour Vastgoed onderscheidende vastgoedprojecten met waardevol en waardevast vastgoed kan realiseren. Dat betekent voor u dat u profiteert van een hoog rendement, zowel financieel als in geluk. Bekijk de actuele projecten.