Vanwege deze 5 aspecten wordt 2021 een topjaar voor verhuurders van vakantievilla’s

Verhuurders van vakantiehuizen lijken af te stevenen op een topjaar, zo valt op te maken uit de meest recente bezoek- en boekingscijfers van huisjesplatforms en vakantieparken. Ook in het afgelopen jaar zagen ze in Nederland al meer boekingen en betere prijzen. Dat investeren in recreatievastgoed nu zo aantrekkelijk is, komt door diverse aspecten. We zetten de belangrijkste 5 voor u op een rij.

Vakantie in Nederland populairder dan ooit

Ontspanning, zorgeloos genieten en een prachtige natuur. Aan deze drie aspecten hechten Nederlanders grote waarde tijdens onze vakantie. Het investeren in een tweede woning in Nederland is dan ook zeker het overwegen waard, want dit biedt precies alle drie de genoemde ingrediënten. Steeds meer Nederlanders ontdekken Nederland als vakantieland. De actuele omstandigheden zijn daar deels debet aan, maar dat neemt niet weg dat Nederland een prachtige bestemming is. Zowel in de zomer als in de overige seizoenen is ons land een ideaal recreatieland en dus ook een locatie bij uitstek om te investeren in recreatievastgoed.

Een vakantiewoning dichtbij huis

Een vakantiewoning in eigen land is daarnaast ideaal om snel de rust te kunnen opzoeken zonder eerst lang en ver te hoeven reizen. Voor het realiseren van een waardevaste belegging is degelijke bouwkwaliteit, duurzaamheid en een zekere mate van luxe van de woning wel essentieel. Zo worden de luxe villa’s van Familieresort PUUR Exloo gasloos en in hoogwaardige kwaliteit gebouwd met een zeer hoog afwerkingsniveau. Daarnaast biedt het resort top hotelfaciliteiten en -services. Kortom, alle ingrediënten voor een zorgeloze en ontspannen vakantie!

Duurzame vakantie in Nederland

Een duurzame vakantie staat steeds hoger op de wensenlijst van de huidige vakantieganger. Een vakantiewoning op Familieresort PUUR Exloo in Drenthe past uitstekend bij deze behoefte. De aanschaf van een recreatiewoning op het resort is namelijk niet alleen een waardevaste investering, het is ook gegarandeerd een duurzame keuze. Zo onderschrijft het Green Key-certificaat ons hoge milieubewustzijn, waarbij we tegelijkertijd ruim aandacht hebben voor sociaal verantwoord ondernemen.

Investeren in een luxe vakantiewoning in Nederland

De toename van het aantal Nederlanders dat kiest voor een vakantie in eigen land, maakt het momenteel nog aantrekkelijker om te investeren in recreatievastgoed. De grote animo geeft meer zekerheid op een aantrekkelijk rendement. Een mooi instapmoment dus. En het bezitten van een vakantiewoning in Nederland, brengt niet alleen financiële voordelen met zich mee. Onze visie is dat een tweede woning, niet alleen financieel rendement, maar vooral ook plezier voor uzelf en uw familie kan opleveren. Het is dan ook mooi om te zien dat de recensies van zowel huurders als kopers lovend zijn sinds de eerste villa’s de verhuur in gingen.

Een vakantiewoning voor verhuur of voor eigen gebruik?

Heeft u ook al eens overwogen om te investeren in een vakantiehuis? Dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat het een waardevaste investering is. Dan is er nog de afweging te maken of u de vakantiewoning gaat inzetten voor verhuur, voor eigen gebruik of voor een combinatie van beiden. In een eerdere blog zetten wij de opties al eens voor u op een rij.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om te investeren in waardevast vastgoed? Neemt u dan contact op met Salesmanager Anja Seubers voor meer informatie of voor het plannen van een persoonlijke rondleiding op Familieresort PUUR Exloo.