Luxe 10-persoonsvilla in Drenthe

Nu vakantie in eigen land steeds populairder wordt, is dit een uitgelezen moment om te investeren in een waardevolle, maar vooral ook een waardevaste belegging in Nederland. Investeert u nu in één van de laatst beschikbare 10-persoons villa’s op Familieresort PUUR Exloo, dan profiteert u dit najaar al van een aantrekkelijk rendement op uw recreatiewoning in Drenthe.

Een luxe vakantievilla met unieke verhuurformule

De onder architectuur gebouwde 10-persoons villa's zijn ontworpen in harmonie met de natuurlijke omgeving. De traditionele bouw en elementen als Lariks houten spanten met zichtbare houten verbindingspennen en grote raampartijen zorgen voor een sfeervolle, warme uitstraling. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo-concept: thuis voelen. Dat dit concept aanslaat werd afgelopen zomer bewezen. De eerste villa’s gingen de verhuur in en sindsdien is er een optimale bezetting mét lovende reacties van huurders. Zowel de verhuur als het beheer van uw villa en het familieresort zijn in handen van Landal GreenParks. Door deze keuze is er maximale controle en invloed op de kwaliteit en de klanttevredenheid van gasten. En daarmee op uw rendement.

 

Ruime vakantievilla voor families en vrienden

De 10-persoons vakantievilla’s op Familieresort PUUR Exloo zijn met hun 5 slaapkamers en 4 badkamers dé ultieme familiewoning. Dit model heeft een eigen wellnessruimte, een inpandige berging, een compleet uitgerust kookeiland en een ruime woonkamer. Deze villa biedt alles voor een onvergetelijk verblijf met familie en vrienden. Samen koken in de woonkeuken, eten aan de grote eettafel of lekker ontspannen in de ruime sauna; het kan hier allemaal zónder in te boeten op ruimte en privacy voor een ieder.

 

Luxe vakantiewoning in Drenthe

De vakantievilla’s voor 10 personen kennen een praktische indeling. Vanuit de ruime entree op de begane grond komt u binnen in de luxe uitgeruste woonkeuken met kookeiland. Deze woonkeuken is van alle gemakken voorzien. Denk aan softclose lades, een Quooker en designmeubilair. Door de grote raampartijen is de royale living licht en ruimtelijk en is er veel contact met de omliggende natuur. De schuifpui biedt vanuit de living toegang tot het ruime terras. Op de begane grond bevinden zich ook de masterbedroom met ruime badkamer en suite voorzien van een dubbele wastafel, rainshower en toilet. Tevens is er een inpandige berging met wasmachine en droger en biedt de hal toegang tot een luxe toilet.

 

Een 10-persoonsvilla met luxe interieur

Op de eerste verdieping bevinden zich de overige vier slaapkamers, waarvan twee een badkamer en suite hebben. De speciaal voor PUUR Exloo ontworpen kasten in de slaapkamers zijn praktisch ingedeeld, bieden veel bergruimte en gaan feilloos op in het interieur. Op de lichte overloop bevinden zich twee separate toiletten en een badkamer voorzien van een dubbele wastafel, rainshower en ruime sauna. Door al deze voorzieningen is de luxe 10-persoonsvilla in Exloo ideaal voor een vriendengroep, maar ook voor twee gezinnen of een grote familie.

 

Waardevaste investering in vastgoed

Over elke woning op Familieresort PUUR Exloo is tot in detail nagedacht. De villa’s bevatten talloze luxe elementen waarmee in de bouw al rekening is gehouden. Volledig in lijn met de trend dat we steeds vaker een korte vakantie vieren in een omgeving luxer dan thuis. Er zijn op dit moment vier 10-persoonsvilla’s in Exloo beschikbaar. Deze villa’s zijn gereed voor verhuur en leveren u dus direct rendement op. Voor meer informatie, een adviesgesprek of een bezoek aan de modelvilla’s kunt u contact opnemen met Salesmanager Anja Seubers.