Kontour als ontwikkelpartner

Jarenlange ervaring, bewezen trackrecords en kwaliteitsdenken maken Kontour Vastgoed tot een gedegen ontwikkelpartner voor gemeenten, grondeigenaren en beleggers. Kontour Vastgoed kent vele samenwerkingsvormen met deze partijen. Kontour is een betrouwbare partij en werkt daarom alleen samen met andere betrouwbare partijen. Zo is, door de financiële betrokkenheid van bouwconcern VolkerWessels, Kontour Vastgoed in staat projecten van klein naar groot te ontwikkelen. Waarbij duurzaamheid en respect voor de omgeving hoog in het vaandel staan.

Ontwikkelpartner foto

value for life

Kontour Vastgoed ontwikkelt voor de lange termijn en is thuis in alle facetten van projectontwikkeling. Bij elk nieuw plan staan de wensen van de gasten centraal en houden we rekening met de omgeving. Hiervoor worden deskundige partijen, zoals landschapsarchitecten en ecologen, ingeschakeld. Er is veel aandacht voor biodiversiteit door bijvoorbeeld nestkastjes op te hangen en bijenhotels en wilde tuinen te creëren.

Dit geeft ook het authentieke gevoel van de streek weer. Tegelijk met de eerste schetsen voor het landschap wordt nagedacht over het energievraagstuk: kunnen we een ‘smart grid’ aanleggen met de omgeving? Wat zijn de technisch benodigde specificaties voor bijvoorbeeld zonnepanelen, opslagunits of windmolentjes? Hoe kunnen we deze zaken integreren in het parkontwerp?

De villa’s die Kontour Vastgoed door gerenommeerde architecten laat ontwerpen, worden volgens de nieuwste normen en inzichten bedacht. Degelijke, traditionele bouw gecombineerd met de nieuwste technieken voor installaties. Zo sluit de architectuur naadloos aan op de identiteit van de omgeving.

Hielke Tillema

Bent u op zoek naar een ontwikkelpartner?

Neem dan contact op met Hielke Tillema

Mail met Hielke