solide ontwikkel partij

Sinds de oprichting in 2004 is Kontour Vastgoed uitgegroeid tot dé specialist in de ontwikkeling van luxe recreatievastgoed. Kontour Vastgoed is gelieerd aan VolkerWessels en bouwt voor de ontwikkeling en realisatie van haar projecten op een sterk netwerk van partners en leveranciers.

Persoonlijk & betrokken

Een vakantievilla kopen moet leuk zijn. Daarom helpen en ontzorgen wij u graag bij het hele proces. Van oriëntatie tot financieel advies en alles daartussenin. Bij iedere stap voorzien wij u van deskundig advies op maat. Zo ontzorgen we u en kunt u zoveel mogelijk genieten van het aankoopproces.

Ons team

Betrokken, gedreven en deskundig. Dat is waar Kontour Vastgoed voor staat. We zijn professionals die hun vak verstaan. Met aandacht en expertise staan we altijd voor u klaar.

Kontour Vastgoed is betrokken bij elk onderdeel van het traject: het vinden van de juiste locatie, het ontwerp door de architect, de bouw, de oplevering, de inrichting, de opzet van de verhuur, beheer en nazorg. Daarbij werken wij al jarenlang nauw samen met onze betrouwbare partners.

Financieel

De Hoge Raad heeft uitspraak gedaan over het box 3-inkomen

Omdat deze uitspraak van groot belang is voor vastgoedbeleggers delen wij graag het artikel van de Belastingdienst met u.

Lees artikel
Open dagen Weidebos op 8 en 15 juni 2024
Puur Exloo

Open dagen Weidebos op 8 en 15 juni 2024

Op zaterdag 8 juni en zaterdag 15 juni vinden er weer Open dagen op PUUR Exloo plaats! Meld nu aan voor een bezichtiging van de prachtige spa villa's van het Weidebos.

Lees artikel
Terugblik PUUR Exloo Belevingsdag 20 april 2024
Puur Exloo

Terugblik PUUR Exloo Belevingsdag 20 april 2024

De belevingsdag op 20 april was ondanks het regenachtige weer een groot succes! Veel mensen zijn naar PUUR Exloo gekomen om als eerste de nieuwe Weidebos villa’s met hun unieke private spa voorzieningen te ervaren.

Lees artikel
Tijdlijn kontour

Value for life

Vanuit deze visie selecteren, ontwikkelen en verkopen wij exclusieve vakantiehuizen op bijzondere toplocaties in Nederland en Oostenrijk. De signatuur kenmerkt zich door mooie details, het gebruik van kwaliteitsmaterialen en hoogwaardige afwerking. Rust, ruimte, privacy en comfort zijn het uitgangspunt bij de ontwikkeling. Kontour Vastgoed legt de lat op alle vlakken hoog. Of het nu gaat om duurzaamheid, services of beheeroplossingen. Tegelijkertijd gaan we voor authentiek en tijdloos. Want alleen alles wat blijvend is, staat wat ons betreft voor Value for Life.