solide ontwikkel partij

Sinds de oprichting in 2004 is Kontour Vastgoed uitgegroeid tot dé specialist in de ontwikkeling van luxe recreatievastgoed. Kontour Vastgoed is gelieerd aan VolkerWessels en bouwt voor de ontwikkeling en realisatie van haar projecten op een sterk netwerk van partners en leveranciers.

Persoonlijk & betrokken

Een vakantievilla kopen moet leuk zijn. Daarom helpen en ontzorgen wij u graag bij het hele proces. Van oriëntatie tot financieel advies en alles daartussenin. Bij iedere stap voorzien wij u van deskundig advies op maat. Zo ontzorgen we u en kunt u zoveel mogelijk genieten van het aankoopproces.

Ons team

Betrokken, gedreven en deskundig. Dat is waar Kontour Vastgoed voor staat. We zijn professionals die hun vak verstaan. Met aandacht en expertise staan we altijd voor u klaar.

Kontour Vastgoed is betrokken bij elk onderdeel van het traject: het vinden van de juiste locatie, het ontwerp door de architect, de bouw, de oplevering, de inrichting, de opzet van de verhuur, beheer en nazorg. Daarbij werken wij al jarenlang nauw samen met onze betrouwbare partners.

We zijn betrokken bij elk onderdeel van het traject: het vinden van de juiste locatie, het ontwerp door de architect, de bouw, de oplevering, de inrichting, opzet verhuur en beheer en nazorg. Daarbij werken wij samen met partners waar we al jaren mee samenwerken.

Algemeen

Ontmoet ons op de Second Home Beurs in Maastricht

Op zaterdag 28 en zondag 29 januari aanstaande zijn wij aanwezig op de Second Home Beurs in de Mecc Maastricht.

Lees artikel
Kom op 20 januari langs op Familieresort PUUR Exloo, een bewezen concept!
Puur Exloo

Kom op 20 januari langs op Familieresort PUUR Exloo, een bewezen concept!

Begin het jaar goed, met de eerste stap naar een waardevaste investering. Midden in de prachtige Drentse natuur ligt het prachtige Familieresort PUUR Exloo, waar ook afgelopen december tientallen gezinnen samen de Kerstvakantie hebben doorgebracht in alle prachtige, ruime villa's. 

Lees artikel
Heeft u PUUR Exloo al gespot in de nieuwe uitgave van Society World?
Puur Exloo

Heeft u PUUR Exloo al gespot in de nieuwe uitgave van Society World?

De wintereditie 2023 van Society World is uit. In deze nieuwe uitgave vindt u een prachtige reportage over Familieresort PUUR Exloo. Lees het hele artikel op pagina 72.

Lees artikel
Tijdlijn kontour

Value for life

Vanuit deze visie selecteren, ontwikkelen en verkopen wij exclusieve vakantiehuizen op bijzondere toplocaties in Nederland en Oostenrijk. De signatuur kenmerkt zich door mooie details, het gebruik van kwaliteitsmaterialen en hoogwaardige afwerking. Rust, ruimte, privacy en comfort zijn het uitgangspunt bij de ontwikkeling. Kontour Vastgoed legt de lat op alle vlakken hoog. Of het nu gaat om duurzaamheid, services of beheeroplossingen. Tegelijkertijd gaan we voor authentiek en tijdloos. Want alleen alles wat blijvend is, staat wat ons betreft voor Value for Life.