solide ontwikkel partij

Sinds de oprichting in 2004 is Kontour Vastgoed uitgegroeid tot dé specialist in de ontwikkeling van luxe recreatievastgoed. Kontour Vastgoed is gelieerd aan VolkerWessels en bouwt voor de ontwikkeling en realisatie van haar projecten op een sterk netwerk van partners en leveranciers.

Persoonlijk & betrokken

Een vakantievilla kopen moet leuk zijn. Daarom helpen en ontzorgen wij u graag bij het hele proces. Van oriëntatie tot financieel advies en alles daartussenin. Bij iedere stap voorzien wij u van deskundig advies op maat. Zo ontzorgen we u en kunt u zoveel mogelijk genieten van het aankoopproces.

Ons team

Betrokken, gedreven en deskundig. Dat is waar Kontour Vastgoed voor staat. We zijn professionals die hun vak verstaan. Met aandacht en expertise staan we altijd voor u klaar.

Kontour Vastgoed is betrokken bij elk onderdeel van het traject: het vinden van de juiste locatie, het ontwerp door de architect, de bouw, de oplevering, de inrichting, de opzet van de verhuur, beheer en nazorg. Daarbij werken wij al jarenlang nauw samen met onze betrouwbare partners.

Gedelegeerde opdracht op Texel - ontwikkeling 12 recreatieappartementen
Algemeen

Gedelegeerde opdracht op Texel - ontwikkeling 12 recreatieappartementen

Kontour Vastgoed begeleidde als gedelegeerde ontwikkelaar voor Dreef Beheer BV de ontwikkeling van twee gebouwen met in totaal 12 high end recreatieappartementen op Texel.

Lees artikel
8 december as start kavelreservering Heidevilla’s Dwingeloo!
Heidevilla's Dwingeloo

8 december as start kavelreservering Heidevilla’s Dwingeloo!

Vlakbij Dwingeloo en op een locatie boordevol Oer-Drentse charme, ontwikkelt Kontour Vastgoed 22 villa’s van het hoogste niveau. Voor de start van de kavelreservering vindt er op 8 december een evenement op de locatie plaats.

Lees artikel
Opleveringen Oerveld villa's op PUUR Exloo in volle gang
Puur Exloo

Opleveringen Oerveld villa's op PUUR Exloo in volle gang

Momenteel vinden de opleveringen plaats van de voorlaatste fase op Familieresort PUUR Exloo: het Oerveld. Met de uitbreiding van PUUR Exloo met de Oerveld Villa’s, maken we een volgende stap op dit bijzondere resort. 

Lees artikel
Tijdlijn kontour

Value for life

Vanuit deze visie selecteren, ontwikkelen en verkopen wij exclusieve vakantiehuizen op bijzondere toplocaties in Nederland en Oostenrijk. De signatuur kenmerkt zich door mooie details, het gebruik van kwaliteitsmaterialen en hoogwaardige afwerking. Rust, ruimte, privacy en comfort zijn het uitgangspunt bij de ontwikkeling. Kontour Vastgoed legt de lat op alle vlakken hoog. Of het nu gaat om duurzaamheid, services of beheeroplossingen. Tegelijkertijd gaan we voor authentiek en tijdloos. Want alleen alles wat blijvend is, staat wat ons betreft voor Value for Life.