solide ontwikkel partij

Sinds de oprichting in 2004 is Kontour Vastgoed uitgegroeid tot dé specialist in de ontwikkeling van luxe recreatievastgoed. Kontour Vastgoed is gelieerd aan VolkerWessels en bouwt voor de ontwikkeling en realisatie van haar projecten op een sterk netwerk van partners en leveranciers.

Persoonlijk & betrokken

Een vakantievilla kopen moet leuk zijn. Daarom helpen en ontzorgen wij u graag bij het hele proces. Van oriëntatie tot financieel advies en alles daartussenin. Bij iedere stap voorzien wij u van deskundig advies op maat. Zo ontzorgen we u en kunt u zoveel mogelijk genieten van het aankoopproces.

Ons team

Betrokken, gedreven en deskundig. Dat is waar Kontour Vastgoed voor staat. We zijn professionals die hun vak verstaan. Met aandacht en expertise staan we altijd voor u klaar.

Kontour Vastgoed is betrokken bij elk onderdeel van het traject: het vinden van de juiste locatie, het ontwerp door de architect, de bouw, de oplevering, de inrichting, de opzet van de verhuur, beheer en nazorg. Daarbij werken wij al jarenlang nauw samen met onze betrouwbare partners.

We zijn betrokken bij elk onderdeel van het traject: het vinden van de juiste locatie, het ontwerp door de architect, de bouw, de oplevering, de inrichting, opzet verhuur en beheer en nazorg. Daarbij werken wij samen met partners waar we al jaren mee samenwerken.

De bouw van Het Weidebos gaat van start! Kom naar de open dag op vrijdag 2 december voor de laatste kavels
Puur Exloo

De bouw van Het Weidebos gaat van start! Kom naar de open dag op vrijdag 2 december voor de laatste kavels

Goed nieuws! De bouw van ‘Het Weidebos’ – de allerlaatste fase van Familieresort PUUR Exloo – gaat van start. Dit betekent dat het park hierna volledig af is. En er is meer goed nieuws: er zijn nog enkele mooie kavels beschikbaar welke uniek zijn op het resort, want de Weidebos villa’s hebben een eigen binnen- of buitenwellness! Met de keuze uit een 4- of 6-persoons villa kan investeren in een vakantievilla op PUUR Exloo heel interessant voor u zijn. U beschermt uw vermogen tegen inflatie én u doet een waardevaste investering.

Lees artikel
29 november informatiemiddag Aparthotel DELUXE Brand
Oostenrijk

29 november informatiemiddag Aparthotel DELUXE Brand

Op een adembenemende plek tussen de bergen in Oostenrijk komt Aparthotel DELUXE Brand. Een van de laatste mogelijkheden voor het bemachtigen van een eigen appartement met full-service verhuur in dit aantrekkelijke 4-seizoen gebied. Met een skilift op loopafstand, meer dan 65 km pistes, heerlijke restaurants en prachtige natuur met golf-, mountainbike- en hikemogelijkheden buiten het skiseizoen, een absolute waardevolle en waardevaste investering het hele jaar door.

Lees artikel
Het Brandnertal de perfecte uitvalsbasis voor elke wintersportliefhebber
Oostenrijk

Het Brandnertal de perfecte uitvalsbasis voor elke wintersportliefhebber

Met het skiseizoen voor de deur vertelt Hans van der Mijl, algemeen directeur Kontour Vastgoed, enthousiast over zijn geliefde wintersportdorp Brand.

Lees artikel
Tijdlijn kontour

Value for life

Vanuit deze visie selecteren, ontwikkelen en verkopen wij exclusieve vakantiehuizen op bijzondere toplocaties in Nederland en Oostenrijk. De signatuur kenmerkt zich door mooie details, het gebruik van kwaliteitsmaterialen en hoogwaardige afwerking. Rust, ruimte, privacy en comfort zijn het uitgangspunt bij de ontwikkeling. Kontour Vastgoed legt de lat op alle vlakken hoog. Of het nu gaat om duurzaamheid, services of beheeroplossingen. Tegelijkertijd gaan we voor authentiek en tijdloos. Want alleen alles wat blijvend is, staat wat ons betreft voor Value for Life.