Meld je aan voor de PUUR Exloo belevingsdag op zaterdag 20 april! Klik hier

PUUR Exloo BELEVINGSDAG

Op zaterdag 20 april organiseren wij een grote belevingsdag op PUUR Exloo. Krijg als eerste een rondleiding door de splinternieuwe showvilla's van de laatste fase van Puur Exloo!

Opendag weidebos

Aanmelding

Het nieuwe Weidebos

Met trots presenteren wij op 20 april het nieuwe Weidebos - de allerlaatste fase van PUUR Exloo! Eigentijdse villa's met private spa (indoor/outdoor) voor een unieke wellness beleving van ongekende kwaliteit en omvang. Alle villa's worden nog voor de zomer opgeleverd. Het resort is dan helemaal af.

Er is nog slechts een klein aantal kavels beschikbaar.

Programma

Programma

Vanaf 10.00 uur ben je welkom om de buitengewone kwaliteit van de spa villa's zelf te komen ervaren en geven onze enthousiaste collega's je graag een persoonlijke rondleiding.

Ga in de ochtend direct vanuit het showterrein met Eko-Tours op excursie (ANWB - Winnaars verkiezing Leukste uitje Nederland 2024) en leer meer over deze bijzondere regio. Of ga zelf op ontdekkingstocht met de mountainbike of e-bike en verken de beeldschone natuur. Deze staan ook al klaar bij het Weidebos! Voor de avonturen in het oer-Drentse landschap bevelen wij goed schoeisel aan.

Voor de innerlijke mens wordt natuurlijk ook gezorgd. De Vrienden van PUUR Exloo - een groep lokale ondernemers die nauw bij PUUR Exloo zijn betrokken - zorgen voor de versnaperingen, duurzaam en lokaal.

Alleen op de belevingsdag ontvangen snelle beslissers een flexibele werkplek passend bij het interieur helemaal gratis! Meld je daarom nu aan!

Adres: PUUR Exloo, Valtherweg 36,7875 TB Exloo volg vervolgens de borden naar de Belevingsdag

Let op, wegens wegwerkzaamheden is de weg vanuit Exloo naar het resort afgesloten. PUUR Exloo is via Valthe te bereiken.

Tijd: Tussen 10.00-16.00 uur

Meld je aan voor de belevingsdag

Nog kans maken op een van de laatste Weidebos spa villa's? Meld je dan snel aan voor de belevingsdag op 20 april via onderstaande button.

banner-weidebos

Ontdek het weidebos

Ontdek het nieuwe Weidebos met spa villa's van buitengewone kwaliteit. Zonder verhuurverplichting en oplevering nog vóór de zomer! Slechts enkele villa's nog beschikbaar.